5 Stuks BOSON ZELFTEST SINGLE PACKED Corona (Covid 19) Corona Zelftest – Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card (neustest) 5 Stuks | | 6921963712110

BOSON SNELTEST MET EEN CE-MARKERING (CE 0123) VOOR ZELFGEBRUIK.
Deze snelle SARS-CoV-2 zelftest (antigeen sneltest) is gemaakt door Boson en bevat 5 testkaarten, 5 wegwerp wattenstaafjes, 5 flesje met testvloeistof en 1 handleiding. Boson Rapid SARS CoV-2 Antigen Test Card is geautoriseerd voor verkoop in heel de EU. Dit is dan ook de reden dat dit product een CE markering heeft met vier cijfers van de aangemelde keurings instantie (notified body), in dit geval 0123 van TÜV Rheinland. Om deze reden mag dit product verkocht worden zonder tijdelijke ontheffingen van de lokale autoriteiten van elk land apart waar de meeste test op de markt momenteel onder vallen.
Deze antigeen sneltest geeft op een eenvoudige en betrouwbare manier binnen 15 minuten een resultaat. In tegenstelling tot een PCR-test is deze test pijnloos: het wattenstaafje hoeft niet diep in de neus, maar alleen in de neusholte rondgedraaid te worden.
Boson SARS-CoV-2 sneltest op antigenen:
Door de Boson Rapid-CoV-2 antigeentest kan men heel snel geïnfecteerde personen detecteren en zo de besmettingen beperken.
Inhoud van verpakking Boson coronatest :
– 5 zelftesten.
– Geen verdere instrumenten nodig, de testkit is klaar voor gebruik en bevat alle benodigdheden om een test zelf te kunnen uitvoeren.
– De gebruiker dient na de test de instructie van de Rijksoverheid te volgen.
– Resultaat na 15-30 minuten.
Boson Testkit bevat:
5x afzonderlijk verpakte testcassette
5x individueel verpakt wattenstaafje
5x individueel verpakte voor gevulde buis
1x gebruiksaanwijzing.
1x Buis houder.
De tests kunnen niet geretourneerd worden.

Prijs: 23.50  (klik hier voor meer informatie